Hans Haugum Eier

Født i 1955, oppvokst i Sautergata i Overhalla. Utdannet tannlege i Bergen 1979, distriktstannlege i Lofoten, Rogaland og Namsos. Startet privatpraksis i 1988 og etablerte paksis i Havnegata 14 i Namsos i 2003. Trives godt på turer både sommer og vinter, i selskap med Marit og sine to Amerikanske Bulldogger, Chain og Batman. Om sommeren har vi vårt paradis på Helgelandskysten, om vinteren tilbringer vi mye tid på Bjørgan. Trener regelmessig, hver mandag og onsdags morgen på Træn.

Anne Grethe Sveberg Tannhelsesekretær

Født i 1960 i Namsos. Har administrative oppgaver i tillegg til sekretærstillingen. Har arbeidet som tannhelsesekretær hos tannlege Haugum siden 1990 og er en flott person å jobbe sammen med. Trives veldig godt på tur med campingvogn sammen med Gunnar, om sommeren langs landeveien, om vinteren stasjonært på Holand i Lierne. Ellers er Anne Grethe glad i å sy og benytter treningsstudioet så ofte hun kan. Dessuten har hun pr. i dag to barnebarn som hun setter veldig stor pris på.

Ola Brattbakk Øie Tannlege

Født 1989 i Namsos, utdannet til tannlege i Polen i 2014, distriktstannlege i Brønnøy og Grong, assistenttannlege hos tannlege Haugum fra februar 2018 Foruten å være tannlege, er friluftsliv hans store interesse. Om sommeren fiskes det etter laks, samt mange turer på fjellet med overnatting i telt, noe han også gjør på ski om vinteren. Ei uke i september er hellig, da er det elgjakt. Ryper er heller ikke helt trygge med Ola i nærheten. Ola kom til oss i 2018, og har vært et veldig positivt bidrag til vårt fra før gode arbeidsmiljø.

Marte Lona Tannhelsesekretær

Født 1984 på Høylandet, fagbrev som frisør, men har arbeidet som tannhelsesekretær hos tannlege Haugum siden 2016. Jobber fortrinnsvis sammen med assistenttannlege Marte er født på Kongsmoen, men bor nå sammen med samboer og barn på Skage. Hun er glad i friluftsliv både sommer og vinter, da gjerne sammen med resten av familien, som hun setter høyt. Det ryktes også at hun har vært sett i skogen under elgjakta. Dessuten er hun/har vært aktiv på OIL`s damelag i fotball. Marte kom som en frisk pust inn på klinikken hos oss i 2016 og arbeider først og fremst sammen med Ola.  En veldig trivelig dame som vi er veldig glad for å ha på laget.